Søndagstur til Imbros ravinen.

Tidlig søndag morgen og jeg stilte opp på Casa Delfino for å hente fire amerikanere. Det viste seg at en av dem var blitt syk, og da ble mannen hennes også hjemme. Dermed dro jeg avgårde med to.
De er på en av disse klassiske turene, med en dag i Aten, Delfi, Mykene, to netter i Hania og to i Iraklio, før de tar en båt til Naxos og neste dag Santorini. Tøft program for noen og en hver! Ikke rart man trenge en dag i sengen.
De kom sent i går kveld, og drar videre i morgen tidlig. En dag i Hania! Tydeligvis har ikke de som legger opp programmet vært her.
Vi hadde Jannis som sjåfør, og hadde en fin tur. De var veldig imponert over alle sauene og geitene vi så langs veien. De ligger jo bare der, rører seg knapt for biler.
Vi var ved starten av ravinen 9.30. Temperaturen var behagelig, 20 grader, og vi startet ut med optimisme.

Det var forholdsvis stille i ravinen, men en del tyske barnefamilier på vei opp, og noen grupper på vei ned, franske og en gresk, søndag i dag.
Vi traff på masse geiter under hele turen til stor glede, ikke hver dag en Ny Yorker møter en gresk fjellgeit! Esel og sauer så vi også.
Ved enden av ravinen ventet Jannis på oss, og så tok vi en matpause med lokale retter, før vi kjørte dem hjem til hotellet.
lunsj med sjåføren Jannis,


Gavdos

Frangokastello
 Endelig skulle de få se havna og byen i dagslys, for en halv dag.
Ja,ja, vi gjorde i alle fall det vi kunne for at de skulle få en super dag!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983