Byvandring

Hver onsdag er det like spennende å komme til kontoret til GS og se hvor mange som er møtt frem. Mange finner turen gjennom bloggen, mange finner den gjennom siden til GS Tours Fabulous Crete, og noen er innom kontoret og finner turen da. I vår har det vært veldig stor interesse og det kommer mange ikke-skandinaver på runden i Gamlebyen, noe som gjør at jeg må ta det på engelsk. Jeg ber om forståelse for dette blant mine lesere. Hvis noen trenger turen på norsk, oversetter jeg. Det går også an å be om en annen dag privat. 
Denne onsdagen hadde det regnet en del i løpet av dagen, og vi var usikre på om været kom til å holde under de 2 1/2 timene turen varer, men heldigvis gikk det som vanlig veldig bra. Det var 16 med på turen: To par fra USA Robin, Andy, Scott og Jan, det engelske paret Andrew og Kathy, danskene Viggo og Klara og nordmennene: Mari, Annbjørg, Audun, Ann mari, Treje, Leona, Brynhild og Edith.
Da vi kom ned til havna etter en runde i kirkene i Halidon, muren, den jødiske bydelen og Topanas, "falt noen av " de var slitne og møtte venner. Et par til gikk ut av turen før vi kom inn i Siste del av turen på grunn av rygg og ben.

de siste deltagerne i Splantzia,

Det er lett å hoppe av underveis, siden vi bare går rundt omkring i Gamlebyen og alltid er nær havna og Halidon.
Det er spennende å lære nye mennesker å kjenne og å ha så ulike folk med på turene. Spesielt artig er det når vi spiser etterpå. Her får vi mulighet til å bli bedre kjent, og å prate sammen uavbrutt.
Det var en hyggelig gjeng fra England, Danmark og Norge som ble med på Bourbous.

Neste uke har jeg fullt program med byvandringer fire dager! Heng deg gjerne på på onsdag hvis du vil!
Vi går fra kontoret klokken 17 ut mai, og fra 18.00 juni, juli, august. Adressen er Episkopou Chrisanthou 37.
https://www.facebook.com/events/264762627806637/?event_time_id=264762644473302
https://hverdagsliv-pa-kreta.webnode.com/

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983