Translate

Translate

Translate

lørdag 19. november 2016

Agious Apostolous - Splantzia med fire hunder.

Deilig vær etter en uke med litt både og. Kalde vinder, overskyet osv. Endelig lørdag og fridag for meg og Katerina. Vi avtalte med Jorgos at han skulle kjøre oss og våre fire hunder, mine to og hennes to ut til Agious Apostolous og så skulle vi går derfra og hjem. En tur på hundenes premisser.
Været var upåklagelig og vi var ikke alene der ute! Både mennesker og hunder overalt. Vi stoppet opp ved vår spesielle badeplass på utsiden området mellom strendene derute, og her fikk jeg meg et herlig bad med selskap av tre av fire hunder. Daisy er en gammel dame på ti år med små tynne ben som fryser fort, så hun bader sjelden. Mocca på 15 måneder derimot hopper rundt i vannet og er utrolig morsom når hun bader!!
Vi bader, med en hoppende Mocca,


ikke alle bader,


opp å slikke på linsen,

på vei innover, Ektor svømmer bak meg,
Begge guttene mine svømte mye i dag.
Så tuslet vi innover mot den siste av disse strendene.
alle fire på vei, hundeslikk på linsen!


En del folk og noen som badet og solte seg. Vi fortsatte innover og her ser du at vi er rett ovenfor  badestedet. Fin fugl og blomster og flott utsikt.
nede ved stranda,
badeplassen tvers over,
Fra Hrisi Akti gikk vi langs stranda hele veien innover.
havna i det fjerne,


vakre Hrisi Akti,
Vi møtte en del hunder og vinterbadere. En liten pause ved Aptera stranda så Daisy og Ektor kunne hvile litt, mens de andre to tøffingene lekte på stranda.
langs Aptera stranda,


Daisy hviler bena,
Vi endte opp i Nea Hora og derifra strake vegen hjem tvers gjennom smale gater og opp til kirken.badende damer i Nea Hora,

ved gangbroen,

Daisy må bæres,

Vi fikk følge av en hund til og gikk raskt bort mot vollgraven og ned i Halidon.

så var det fem hunder, Ektor henger etter,

De visste at de nærmet seg Splantzia og selv Ektor satte opp farten!! Daisy fikk gå selv igjen etter å ha hvilt bena på armen til Katerina gjennom Nea Hora.
nede i gamlebyen,

nesten hjemme.

Vel hjemme til tørrfor og så hvile seg på sofaen. For en herlig tur!!