Koselig dag med venner.

Mine venner Elisabeth og Rune som bor oppe i vakre Gavalohori ville gjerne komme inn til byen en dag. Vi planla å møtes i dag. Du kan lese om dem,huset deres og den fine hunden Shadow i innlegget fra 9.02.
De kom innom her i morges,og vi tok de tre hundene våre med oss ut til fyret. De ville gjerne dit,siden de ikke hadde vært der før. Vi tusler jo som du har forstått ut dit støtt og stadig. Jack og Shadow er jo nesten helt like, bare at Shadow er litt høyere enn Jack. Vi oppdaget dette før vi ble kjent med hverandre, Elisabeth sendte meg et bilde på Facebook av en hund de hadde tatt seg av,og kalte Shadow siden han gikk etter dem hele tiden. Han er en fin hund,og har blitt godvenner med våre hunder.
Skyene lå mørke over byen,det var meldt regn og i Gavalohori blåste det kraftig. Men det er vindstille her i dag, litt rart syns jeg. Så mye vind der oppe bare en halvtimes kjøring fra byen!
Været holdt, det er tydelig Afrikavind i lufta,tempen ligger på 23 selv uten sol. Det var en ny opplevelse for Shadow å gå oppe på moloen utover til fyret.Jack er en usikker hund,så han gikk nede sammen med Elisabeth og Rune, men bjeffet opp til oss.
Jack bjeffer nede, Ektor og Shadow oppe,
Elisabeth og Rune nede,
Pass på så dere ikke faller ned,det er ikke trygt der oppe!!!!, Shadow, det er smalt, vær forsiktig!!
stolte Shadow stolt på vei til fyret,

Shadow fulgte rådet til Jack,og hoppet ned.
en deilig dag å gå på tur,
 Ute ved fyret satte vi oss på stenbenkene som står der, og bare koste oss og slappet av. Vi var enige om at det å sitte i kortermet i skyggen 3.desember er spesielt og deilig! Selv på en onsdag formiddag i desember er det folk ved fyret. Jack tror at det er hans område,og bjeffer på en stakkars turist som gikk forbi.Men han er jo bare glad og vifter med halen. Shadow og Ektor gir ikke lyd fra seg de vet du. Alt i alt snille hunder, store personligheter i små kropper. Mye selskap, og mye glede. Jack kjeder seg fort,og lurte på om vi ikke snart skulle gå.

Rune med vakre Shadow 

Elisabeth og jeg med Jack,
Så gikk vi da innover igjen. Vi la merke til at en dykker og en kommuneannsatt hodt på å rense opp havnebassenget. Mye søppel havner på havetsbunn, fendere, plastikkkanner, garn osv .Heldigvis er det forholdsvis grunt her.Bra de rydder opp.
opprydning i havnebassenget,

dykkeren på vei ned igjen,
Vi satte oss på Glossitses og tok en lunsj. Så deilig å stille her inne i båthavnen,

lunsj på Glossites,

Rune koser seg med kalamarakia,
Det kom en liten svart hund til å holdt oss med selskap,og hundene koste seg. Vi pratet selvsagt om hunder og hvordan de blir behandlet i Hellas. Stor forskjell på hunder bundet i Gavalohori og hunder som bor inne hos eierne her inne i byen. Samfunnet forandrer seg heldigvis og de yngre lærer seg å elske dyr og at det den gresk orthodokse kirken sier om at dyr ikke har sjel,ikke stemmer!!Servitøren kom med vann til hundene,og noen sigøyner gutter satte seg ned og spilte og sang for oss.
sang og musikk,
Vi tuslet hjemover til meg med sigøynergutta på slep. de endte opp på kafenion her på torget og satte igang med snag og tromming der også.
ved kirken i Splantzia.
Rune hadde med et norskflagg til Jorgos,og overrakte det hjemme hos oss. Jorgos har generelt dilla på flagg,og norske flagg spesielt, så vi får se om det ikke kommer opp til 17.mai!!
Ha en fortsatt god dag. 

Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk økonomi

Om å tenke positivt

Nyheter